Hvilke fora er tiden værd?

Fotograf
Female Photographer by Petr Kratochvil
Fotograf
Female Photographer by Petr Kratochvil

Hjælp mit gode gamle fotografi-forum er blevet dræbt! Da jeg fik mit DSLR-kamera for 4 år siden begyndte jeg samtidig at frekventere Canons brugersite MyEOS.dk. Jeg var meget glad for MyEOS, debatten i forummet var til tider skinger, men der var altid hjælp at hente til ens spørgsmål, og der var en fin funktionalitet til at få kommenteret på de billeder man uploadede.

Som jeg skrev i indlægget MyEOS er Død; længe leve MitEOS blev MyEOS nedlagt, men idéen blev ført videre på et nyt site, der dog var drevet af Fotograf Kim Skovsby, og ikke Canon. Det er der som sådan intet galt med, dog forsvandt gallerifunktionen og muligheden for at bedømme billeder. Forummet fungere faktisk bedre, aktiviteten var lidt mindre, men mere stueren, tonen var rigtig behagelig og brugerne meget hjælpsomme.

I april i år, valgte Kim Skovsby så at flytte indholdet fra MitEOS til et nyt site, kameratest.dk, og lukke MitEOS. Begrundelsen var, at det var nødvendigt for at få gallerifunktion på igen. Samtidig var der behov for en grad af kommercialisering til at dække drifts- og udviklingsomkostninger. Det er alt sammen fint. Problemet er, at det nye site ikke rigtig fungerer, forummet er gemt langt væk i en menu, sitet drukner i reklamer og galleriet fungerer ikke rigtigt. Derfor har jeg givet op, indtil videre, for jeg håber det bliver fikset og kommer til live igen.

Nu står jeg så tilbage og savner et forum om fotografi på dansk, hvor der er en god aktivitet, med mulighed for svar på tekniske spørgsmål. Derfor vil jeg gerne have dit input i kommentarerne, til hvor jeg skal smutte hen.

På forhånd tak for hjælpen!

1 Kommentar

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.