Fotoshoot: Portræt med kantlys

Billede af Andreas
Andreas med kantlys

Jeg gør hvad jeg kan for at komme til at fotografere. Det er ikke gået så godt på det seneste, som det frem går af mit tortur indlæg. Derfor lunede det lidt, da der for nyligt skulle tages en omgang nye billeder til vores nye firmawebsite. Jeg er nemlig i den heldig situation at jeg er blevet husfotograf ;).

Til dette fotoshoot havde jeg lidt mere tid til at få stillet op, end jeg tidligere har haft. Derfor forsøgte jeg mig med en key i min 60x60cm EzyBox, og så en blitz uden modifier som kantlys. Jeg er selv udemærket tilfreds med resultatet, der dog er lidt af kantlyset der har sneget sig ind på Andreas kind, som kunne have været bedre.

Men tag et kig på billedet af Andreas og giv gerne dit besyv med i kommentarerne.

Billede af Andreas
Andreas med kantlys

1 Kommentar

 1. Hej Bo,

  Fint foto og dejligt at se at du får lidt tid til at leje strobist. Jeg drømmer også om at få leget med mit nye strobist udstyr, men det er ikke rigtig blevet til noget endnu.

  Lidt konstruktiv kritik:
  + Fin fokus.
  + Fin komposition.
  ? Du kunne have overvejet at smide bagrunden endnu mere ud af focus.
  – Lidt overbelyst i højlys i venstre side af ansigtet (set fra kameraet).
  – Du kunne overveje at rotere bette flashes mod uret, så du undgår skygge på siden af næset og det omtalte lysspild på kinden.
  ? Måske kunne du have drejet kantlyset så meget, at øret ikke var blevet så gennemlyst.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.