Vinterbilleder – Minneapolis Holidazzle Parade

En paradevogn med Pinochio
En Holidazzle-vogn med Pinochio
En paradevogn med Pinochio
En Holidazzle-vogn med Pinochio

Som nævnt i forrige indlæg stod den på Holidazzle Parade, da jeg var i Minneapolis. Jeg prøvede at få nogle billeder med et godt skarpt motiv og noget lækker cremet bokeh, skabt af alle de mange julelys. Det viste sig at være noget sværere end jeg havde håbet på, men jeg synes alligevel jeg fik et par gode jule- og vinterbilleder.

Det jeg fandt svært i denne situation er dels at det var mørkt og dels at vognene bevægede sig i et pænt tempo. Så jeg synes det var svært at nå at fange et godt motiv, stille skarpt og få det i kassen. Det betyder at jeg ikke har fået nogle billeder med en lækker velbelyst forgrund, som jeg havde håbet. Til gengæld fik jeg presset mig selv lidt igen, og fik nogle ok billeder, som jeg kan bruge som fundament til at blive bedre ud fra.

Børn i bur på paradevogn
Børn i bur på en af vognene.

Heldigvis var dette en af de varmere aftener i Minneapolis, så temperaturen lå lige omkring 6 graders frost. De lave temperaturer forhindrer heldigvis ikke deltagerne i Holidazzle Parade i at være glade, smilende og oplyste.

En dame i et hav at lys
Dioder var der rigeligt at, også på menneskerne.

Dette bliver det sidste indlæg på bloggen i 2010, så i ønskes alle et rigtig godt nytår. Husk at passe på fingrene, det er så svært at styre et kamera hvis man ikke har alle 10 pølser i god behold. 😉

Jeg ser frem til et 2011 med endnu flere gode fotooplevelser, og forhåbentlig lidt større regelmæssighed på bloggen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.