Vinterbilleder – Den hvide vinter

Billede af dame med pink jakke, der sidder på ern bænk i sneen.
Damen med den pink jakke.

Når jeg snakker med mennesker fra andre lande om hvordan vejret er i Danmark, bruger jeg gerne den gamle kliché med, at vi har en grå vinter og en grøn vinter. Men denne vinter har i lange perioder vist sig fra den hvide side.

Jeg synes selv at hvid vinter er meget smukt, så mens sneen efterhånden er på vej væk, og det der er tilbage er blevet gråt, vil jeg ikke sige så meget mere, men blot dele nogle af mine billeder af den hvide vinter.

Billede af dame med pink jakke, der sidder på ern bænk i sneen.
Damen med den pink jakke.

Billedet er taget i Ejby Mose og bænken står med benene i vandet, der heldigvis var frosset, så jeg kunne få dette billeder.

Hyben med et tykt lag rimfrost på.
Frosne hyben.
Snedækket bro i Ejby mose
Broen i vintersolen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.