Efterårsbilleder 2010 – sidste chance

Yamaha R6 motorcykel i fart
Det er bare om at nyde motorcykel-dagene mens de er der.

Sommeren er slut og efteråret er over os. Det betyder at motorcykel-sæsonen 2010 er ved at være slut, men de sidste rester af sæsonen skal lige udnyttes. Så da jeg nu har haft et par dage i Holstebro, hvor oktobervejret har vist sig fra sin bedste side, og hvor jeg har haft adgang til en lækker cykel, så skulle det naturligvis udnyttes. Ud over selv at have kørt nogle skønne ture, så lokkede jeg også min svigerbror til at køre en tur, hvor jeg sad på bagsædet af svigerfars bil og skød en masse billeder.

Der er vist ikke så meget mere at sige end: Skønt vejr, skøn motorcykel = skøn weekend.

Det kan godt være billederne ikke er af teknisk topkvalitet, men vi havde det sjovt med at tage dem. Jeg har prøvet lidt forskellige lukkehastigheder for at se hvad der fungerer bedste, men da jeg ikke er sikker på hvad jeg synes bedst om, eller om jeg kan få nogle fede billeder med langsommere lukkere, så må vi jo ud igen til foråret.

Motorcykel i modlys
Billedet bliver lidt fladt i modlys. Blitz havde nok været sagen, bare ikke for motorcykelisten.

Jeg prøvede også med både modlys og medlys, men modlysbillederne bliver ret flade, for jeg kunne ikke rigtig tillade mig at smække en blitz i hovedet på en motorcykellist i fart.

Motorcykel en gang til
Lige et sidste billede, det ligner de andre, men det var bare så godt vejr.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.