Efterårsbilleder 2010 – Hello Kitty græskar

Lige en kort update og et efterårsbillede af ringe teknisk kvalitet. Hvis du følger mig på twitter eller kender mig på anden måde, er du sikkert opmærksom på at jeg skriver speciale for tiden. Skulle det være gået din snude forbi, eller er du en ny besøgende, kan jeg fortælle at jeg er lidt sløv til at opdatere min blog for tiden. Da jeg er dum nok til at arbejde fuld tid og skrive speciale samtidig.

Det står så grelt til at jeg glemmer at tage mit kamera med når jeg tager mig tid til at koble fra. Derfor er mit første efterårsbillede i år taget med min telefon. 🙁 Hvis du godt kan lide efterårsbilleder, er her mine efterårsbilleder fra sidste år.

Så husk nu at tage et ordentligt kamera med når du skal lave græskarlygter. Det er så dumt at gå ned på udstyr.

Her er det Hello Kitty græskar jeg lavede til min niece på 2,5 år, sammen med min 5-årige nevøs mere traditionelle halloween græskar.

Et traditionelt græskarhoved og et Hello Kitty græskarhoved

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.