Efterårsbilleder 2010 – Pumpkin Jack

Pumpkin Jack i dagslys
Pumpkin Jack i dagslys

Jeg synes efteråret er en fantastisk tid. Så derfor kommer endnu et indlæg i min serie med efterårsbilleder.

For mig er efteråret en tid med hygge både inde og ude, da vejret er meget omskifteligt. En af de efterårstraditioner jeg har taget til mig, og som jeg forhåbentlig vil blive ved at vende tilbage til, er græskarudskæring. Ikke fordi jeg synes at vi skal gå all-in på den amerikanske Halloween tradition, men fordi jeg synes det er sjovt og hyggeligt.

For et par uger siden smed jeg billeder op af et Hello Kitty græskar, jeg lavede til min niece. Til mig selv har jeg lavet et græskar inspireret af Skeleton Jack fra filmen ‘The Nightmare Before Christmas’, jeg kalder det Pumpkin Jack.

Pumpkin Jack i dagslys
Pumpkin Jack i dagslys

Og således ser Pumpkin Jack ud, når han står og lyser i mørket:

Pumpkin Jack i mørke
Pumpkin Jack i mørke

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.