Inspiration til lysnørder

Selv om jeg ikke selv for taget så mange billeder for tiden pga. arbejde og studier, så suger jeg til mig af inspiration. Så håber jeg at jeg for tid til at udfolde mig lidt kreativt hen over sommeren.

Den anden dag henviste en af mine kammerater mig så til en gut der hedder Dustin Diaz. Han er en nørd som arbejder med javascript hos Twitter, men hvad vigtigere er, han er semiprof fotograf i sine weekender. I 2009 kørte han et klassisk et billede om dagen projekt, og det er der ikke så meget nyt i. Det fede er at han for en hel del af billederne have lavet nogle utrolig gode beskrivelser af sine opstillinger, dem kan du finde i hans strobist set på flickr.

Så hvis du gerne vil have lidt fed inspiration og i øvrigt godt kan lide lækker Bokeh, så tag et kig på Dustin Diaz’s arbejde.

1 Trackback / Pingback

  1. Tweets that mention henviste mig til og hans billeder den anden dag, det er jeg lige nødt til at dele: -- Topsy.com

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.