Gone Fishin’

Joakim nyder solen på en rolig svensk sø.
Joakim nyder solen mens vi fikser fra jolle.

Yikes, det er godt nok ikke meget tid jeg for brugt med et kamera i hånden for tiden. Alt min tid er gået med opgaveskrivning og eksamenslæsning, altså ud over mit fuldtidsjob. Det kommer det desværre nok også til lidt endnu.

Men bare rolig, jeg har ikke helt opgivet at holde liv i min blog. Så i anledning af at jeg har haft en weekend hvor jeg koblede helt af og tog på fisketur væk fra det hele, har jeg gravet et billede frem fra min fisketur sidste år (jeg magtede ikke at have kamera med i år, så er man sgu’ træt).

Så her er et lille billede af min kammesjuk Joakim, der kan lege pausefisk indtil jeg for mandet mig op på hesten igen. Jeg synes selv refleksionerne i solbrillerne fungerer meget godt.

Joakim nyder solen på en rolig svensk sø.
Joakim nyder solen mens vi fisker fra jolle.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.