Lær fra de bedste – Joe McNally

Hvis du interesserer dig for fotografi og måske i særlig grad fotografi med blitz, så bør du vide hvem Joe McNally er. Hvis du ikke ved, så brug lidt tid på at læse hans blog, se videoer med ham på youtube, og generelt researche hans arbejde. Han er i mine øjne (og mange andres) en af de store mestre inden for moderne fotografi, og en mand man derfor gerne lytter til, når han deler ud af sine guldkorn.

Firmaet Manfrotto, der laver masser af tilbehør til foto og videoproduktion, har lanceret en serie gratis webinarer, hvor man kan få indblik i hvordan nogle af de store drenge arbejder. De kalder serien for Manfrotto School of Excellence og har blandt andet Joe McNally på skemaet. Hans webinar kan man nu se gratis at registrere sig på Manfrotto School of Excellence, og det kan jeg varmt anbefale.

1 Kommentar

  1. Ja Joe McNally er en mester. Kan varmt anbefale hans bog “The moment it clicks”!

1 Trackback / Pingback

  1. Tweets that mention Lær fra de bedste – Joe McNally - Fotografi, Udstyr og Eventyr -- Topsy.com

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.