Review: Lowepro FastPack 350

Fastpack 350 kamerarygsæk
Min kamerarygsæk uden så meget udstyr i. (billedet skulle jo tages)

Som jeg har nævnt på min ønskeseddel fik jeg en Lowepro Fastpack 350 i julegave. Nu har jeg så haft den i ca. halvanden måned, og den har været min hverdags-rygsæk lige siden. Hvad kan den så? Det kommer jeg til senere.

Krav til en god Kamerataske

I forhold til at være en rygsæk til dagligt brug, er det vigtigste for mig at der er plads til en bærbar. Det er trods alt mit arbejdsredskab. Derudover skal der være plads til regnbukser, cykelpumpe og lappegrej, da cykel er den eneste rigtige måde at komme rundt i København på. Det er mine helt basale krav til en rygsæk, og der findes tusindvis der opfylder disse krav, men da mit fotograf-nørderi ikke bliver mindre, ville jeg have en taske der var målrettet den aktive fotograf.

Da mit udstyr endnu ikke er så omfattende, ville jeg have en taske med plads til det hele, og helst med hurtig adgang udstyret. Fotografen Scott Bourne har i øvrigt kigget på mange interessante tasker. Indtil videre er målet at nøjes med en taske som både kan transportere og opbevare mit udstyr, men som jeg også kan arbejde ud fra.

Da jeg var på fotosafari i New York brugte jeg en god times tid i kamerataske afdelingen i B&H på at pille-rode-rage ved tasker (jeg kan godt selv høre det). Der fandt jeg frem til at Lowepro’en nok var den rigtige for mig, og den røg på ønskesedlen. Jeg er allerede sikker på at det ikke er den sidste kamerataske jeg har, men lad være med at sige det til min kone. 😉

Fastpack 350 kamerarygsæk
Min kamerarygsæk uden så meget udstyr i. (billedet skulle jo tages)

Som det kan ses på billedet er kameradelen af tasken lavet med gode bløde skillevægge som kan flyttes rundt på. Jeg har mit kamera med min 50mm på i det store rum, et rum til blitz, et rum til min 17-85mm og tre tomme rum til flere objektiver, når der bliver råd. På ydersiden af kameradelen er den en god lomme med plads til lidt kabler, filtre og andre små ting. Over kameradelen er der, som det kan ses på næste billede et større rum til dimser. Det er her jeg har min computers strømforsyning, mine Cactus V4, min Green Pod og lidt andet småskravl.

En lettere rodet kamerarygsæk
En lettere rodet kamerarygsæk

Som det ses på billedet er der et dejligt fladt rum til den bærbare op af ryggen.

Alt i alt kan man have et kamera med 3-4 objektiver og 2-3 blitze, sammen med hvad man kan finde på af filtre, gels og andre småting. Til mit behov er dette alt rigeligt indtil videre, men jeg kan forestille mig at jeg kommer til at savne muligheden for at smide et stativ på, men man kan jo ikke få alt.

Konklusion

Jeg har fået mig en kamerarygsæk som jeg er meget glad for, og jeg bruger den stort set hver dag. De dage hvor jeg skal i skole er der ikke tilstrækkelig plads til skolebøger og mapper, men det ville også bare være for meget at slæbe på. Komforten i tasken er i top. Remmene er velpolstrede og der er mulighed for at spænde remme om mave og bryst, hvis man skal gå længere ture, således at vægten bliver flyttet til hofterne i stedet for skuldrene. Det kan min ryg godt lide.

Hvis man skal bruge en taske hvor man kan have sit DSLR med sig rundt til hverdag, og man cykler, løber eller går meget, så synes jeg at denne taske er helt ideel, og kan klart anbefale den til andre.

1 Kommentar

  1. Tak for reviewet. Jeg har selv fået øje på denne taske som ser ud til at være ideel også som rejsetaske. Jeg nøjes dog med den lidt mindre model 🙂

1 Trackback / Pingback

  1. Rehabilitering af bloggen | Fotografi, Udstyr og Eventyr

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.