Nyt legetøj: Cactus V4 flash triggere

Cactus V4 trådløs flash trigger
Cactus V4 trådløs flash trigger

Jeg kan godt lide at få nyt legetøj, og nu har jeg gjort det igen. Denne gang her jeg investeret i et Cactus V4 sæt trådløse flash triggere. Jeg bestilte dem hos 1StopBrigther i England, og de kom frem 2 hverdage efter jeg bestilte.

Men som nævnt for et par posts siden, så svømmer jeg ikke i tid i øjeblikket, så jeg må desværre vente indtil den kommende weekend med at få dem prøvet for alvor. Så skal jeg nok også smide et par billeder op.

Cactus V4 trådløs flash trigger
Cactus V4 trådløs flash trigger (Billedet er lånt fra http://www.flickr.com/photos/chavals/3251533653/)

2 Kommentarer

  1. En lille detalje, jeg har fundet ud af: hvis de begynder at springe liiige lovligt mange skud over, er det som regel batteriet i *modtageren* der skal skiftes. Det var ikke lige sådan min intuition mente tingene skulle hænge sammen…

    Glæder mig til at se hvad du kan få ud af dem 🙂

  2. @Siebuhr
    Jeg fik desværre kun leget meget lidt med dem i den forgangne weekend, men indtil videre gør de som de skal. Jeg har nogle idéer som skal afprøves, forhåbentlig i den kommende weekend.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.