Vinterbilleder

Frosne bær i Holstebro
Frosne bær, taget 25. December i Holstebro

Jeg har tidligere lavet et indlæg med nogle af mine efterårsbilleder, og nu er jeg så klar med nogle vinterbilleder, det har jo været en taknemmelig vinter i Danmark i forhold til at tage billeder hvor man kan se det er vinter.

Som med efterårsbillederne har jeg også lavet et sæt med vinterbilleder på flickr. Jeg vil med tiden også lave til forår og sommer. Målet med disse sæt er naturligvis at jeg år for år skal finde på nye kreative måder at illustrere årstiderne, samtidig med at jeg også vil blive bedre til at lave klassiske årstidsbilleder.

Frosne bær i Holstebro
Frosne bær, taget 25. December i Holstebro

Hvis du selv render rundt og tager vinterbilleder, eller skulle få lyst til det nu, så husk at overeksponere dem med en eller to stop, da sneen ellers bliver grå. Når du kommer ind fra kulden, så smid dit udstyr i en frysepose og luk den, så danner der sig ikke kondens på kameraet. Det kan være noget rigtig skidt hvis kameraet bliver fugtigt indvendigt.

Hvis du har nogle idéer til hvordan man kan lave billeder der viser årstiden på en anderledes og/eller kreativ måde, så skyd løs i kommentarerne, så skal jeg se om jeg kan lave dem.

Den skæve bænk
Den skæve bænk, taget i Ejby Mose.

Billedet her af bænken i Ejby mose, er jeg selv ret begejstret for, primært på grund af den farveovergang der er vertikalt i billedet. Samtidig synes jeg at jeg har fået lavet en god beskæring, de billeder jeg tog hvor hele bænken var med, er bare kedelige.

1 Kommentar

  1. This is my first visit here, but I will be back soon, because I really like the way you are writing, it is so simple and honest

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.