Tid til opdatering af ønskesedlen / Statusopdatering

Så er det snart tid til CES i Las Vegas, det betyder også at der kommer nyt legetøj på hylderne. Canon har startet med at annoncere en opdateret 70-200mm f2,8L. Det e primært billedstabiliseringen der er opdateret til at dække 4 stop. Jeg tror desværre ikke der er nogen der skylder mig gaver i den størrelsesorden, men den ryger på toppen af ønskesedlen.

Jeg er lige lidt inaktiv med min blog i øjeblikket, da jeg har to eksamener her i Januar, og dem bliver der læst til. Så snart det er overstået, så har jeg lidt vinterbilleder og julehygge mm. som jeg nok skal få skrevet om og lagt på flickr. Jeg er efter Sørens opfordring gået i gang med at afprøve Bibble, og indtil videre er jeg begejstret over hvor nemt og overskueligt det er at håndtere sine billeder. Jeg er ikke nået til billedtilrettelser endnu.

2 Kommentarer

  1. Jeg har ikke lavet flere sprog fordi det ville kræve en masse tid som jeg ikke har, og når jeg har tiden, så skal den bruges på foto, ikke på at oversætte min blog. Sorry!

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.