Hudson floden – Albany til New York

Faldefærdigt skur på en lille tange. Fantastisk lys i baggrunden.

Fredag den 6. November var jeg en tur i Albany, NY og holde en præsentation om webanalyse. Da jeg nu alligevel var på de kanter tænkte jeg at jeg ville benytte chancen til at komme en tur forbi det store æble.

Truende skyer over bjergene i baggrunden.
Truende skyer over bjergene i baggrunden.

Det indebar at jeg fredag efter endt præsentation satte mig i Amtrak toget fra Albany til New York.

Det er en toglinje der kører på kanten af Hudson floden hele vejen. Jeg kørte fra Albany ca. kl. 15 og sikken en togtur. Med efterårssolen lavt på himlen og mens solen stille og roligt gik ned, kørte vi langs floden fra det ene fantastiske sceneri til det næste.

Lille hytte med udsogt over Hudson og lækre efterårsfarver
Lille hytte med udsigt over Hudson og lækre efterårsfarver

Desværre er det ikke så nemt at tage gode billeder, da toget bevæger sig, og billederne skal tages ud igennem en beskidt og ridset togrude. Men jeg har gjort mit bedste.

Så håber jeg at de tre billeder giver en nogenlunde fornemmelse af den smukke efterårsnatur i New York, ellers kan jeg klart anbefale en tur med toget (eller endnu bedre med båd) mellem Albany og New York.

Faldefærdigt skur på en lille tange. Fantastisk lys i baggrunden.
Faldefærdigt skur på en lille tange. Fantastisk lys i baggrunden.

Jeg har naturligvis også taget billeder i de par dage jeg var i New York, dem prøver jeg at få op i den nærmeste fremtid.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.