Fotosafari i New York – eller noget

Manhattan i solnedgangen

Da jeg alligevel var en tur i New York i forbindelse med arbejdet, og det passede med en weekend, så besluttede jeg at ville ud og tage nogle billeder i byen der aldrig sover. Jeg aftalte med min kammerat Allan, der bor i New York og også er hyggefotograf, at vi skulle ud og fotografere nogle forskellige ting i lørdags. Blandt andet Rossville Boat Graveyard på Staten Island.

Allan laver et panorama billede af Manhattan
Allan laver et panorama billede af Manhattan

Men det gik hverken værre eller bedre end at vi fik lidt mange øl i fredags på 11th street bar, der i øvrigt er en god bar. Det gjorde at vi ikke kom ud for at fotografere helt så tidligt, og da der så var længere til Rossville end først antaget, gik den plan i vasken.

Vi greb så chancen for at vandre lidt rund på nordkanten af Staten Island, hvor vi blandt andet fandt et 9/11 monument og en rovfugl.

Jeg mangler de ornitologiske evner til at artsbestemme pipperen på billedet.
Jeg mangler de ornitologiske evner til at artsbestemme pipperen på billedet.

Under alle omstændigheder var turen ikke helt tabt, for da vi sejlede tilbage mod Manhattan var det i de sene eftermiddagstimer med solen på vej ned, og det gav en smuk skyline.

Men næste gang, så skal jeg nok research lidt bedre, så jeg kan nå det jeg gerne vil 🙂

Manhattan i solnedgangen
Manhattan i solnedgangen

På flickr kan du finde resten af mine billeder fra New York.

3 Trackbacks / Pingbacks

  1. Fotografi, Udstyr og Eventyr » Review: BlackRapid RS4 kamerastrop
  2. Fotografi, Udstyr og Eventyr » Gør det selv: Softbox
  3. Fotografi, Udstyr og Eventyr » Review: Lowepro FastPack 350

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.