Fotomuligheder i New York

Jeg er i den heldige situation at jeg lige har 1½ dag i New York i den kommende weekend. Det skal naturligvis bruges på at fotografere og fouragere. Jeg har naturligvis selv nogle idéer til hvad jeg kunne tænke mig at se og fotografere, men nu må se hvad jeg når. Hvis du sidder med nogle fantastiske idéer til hvad man skal tage billeder af i New York, så smid en kommentar.

Jeg kunne godt tænke mig at komme en tur forbi Tugboat Graveyard på Staten Island. Jeg ville naturligvis også gerne i nogle af parkerne og tage lidt billeder, og så måske en tur forbi The Cage og tage billeder af noget streetbasket.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.