Efterårsbilleder

Skovbunden kan være meget smuk om efteråret, og der er et fabelagtigt lys.

I dagene efter det tidligere nævnte Canon fotokursus var jeg fortsat på ferie i Holstebro. Vi var meget heldige med vejret, og det gav mig mulighed for at komme ud og tage nogle smukke efterårsbilleder.

Skovbunden kan være meget smuk om efteråret, og der er et fabelagtigt lys.
Skovbunden kan være meget smuk om efteråret, og der er et fabelagtigt lys.

På billederne har jeg primært fokuseret på at få lyset korrekt da jeg tog billedet.

Efterfølgende har jeg brugt lidt mere tid en jeg plejer i konverteringen fra RAW til JPEG, her har jeg arbejdet med farverne.

En flok græskarmænd der har været på druk. Jeg er især begejstret for den til højre der har brækket sig.
En flok græskarmænd der har været på druk. Jeg er især begejstret for den til højre der har brækket sig.

Jeg har været temmelig kritisk i min udvælgelse, og derfor er min efterårsserie kun på 5 billeder. Det eneste der er kommet med på trods af en lidt ringere teknisk kvalitet er græskarmændene, da jeg synes de er sjove er repræsentere efterår godt. Alle 5 billeder kan ses på min flickr.

1 Trackback / Pingback

  1. Fotografi, Udstyr og Eventyr » Vinterbilleder

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.