Danmarks Akvarium – Bag fedtede ruder

Nemo - Klovnefisk, der er vist noget med rigtige og falske, men det kan jeg ikke finde ud af.

I starten af november fik jeg min Canon 580ex II blitz inkl. et kabel på 1 m. så jeg kan lege lidt med off-camera flash. Så stærkt inspireret af Sørens tur i Randers Regnskov lokkede jeg konen med en tur i Danmarks Akvarium i lørdags. Det var mange år siden jeg selv havde været der sidst, og Lillemor kunne ikke huske at hun nogensinde har været der.

Nemo - Klovnefisk, der er vist noget med rigtige og falske, men det kan jeg ikke finde ud af.
Nemo – Klovnefisk, der er vist noget med rigtige og falske, men det kan jeg ikke finde ud af.

Til min store overraskelse så det ud, præcis som jeg huskede det. Småt med små bassiner hvor ruderne er fedtede og ridsede, det til trods var det en god tur. Jeg fik nemlig lov at lege med mit kamera og forsøge mig med min nye blitz på kabel for første gang. Det er første gang nogensinde at jeg har kunnet tage billeder gennem glas med flash på, bare fordi den ikke er lige for længere, skønt!

Dragefisk
Dragefisk

Jeg havde sat min 50mm f1.4 på kameraet og traskede så ellers rundt og fotograferede alle de stakkels fisk. Det er sværere end jeg troede, men der er da kommet et par ok billeder ud af det. På min flickr kan man se alle de fiskebilleder der blev gode nok til at jeg vil være ved dem.

1 Trackback / Pingback

  1. Fotografi, Udstyr og Eventyr » Gør det selv: Softbox

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.