Leg med lyset

Kærlige tanker - leg med lyset

Efter at have set et par eksempler rundt om på nettet, hvor folk har leget med lyset, tænkte jeg at det skulle have et hurtigt skud fra hoften. Så konen blev sat i sofaen med lidt svagt lys fra fjernsynet, og så gik jeg eller i gang med en diodelygte og 30 sek. lukketider. Jeg er ikke ubetinget tilfreds med resultatet, men da konens tålmodighed med mit legen med lys var begrænset, så er det så langt jeg er nået ind til videre. Billedet er ikke efterbehandlet.

Kærlige tanker - leg med lyset
Kærlige tanker – leg med lyset

1 Kommentar

  1. Godt lavet, og jeg kender kun alt for godt det der med at man sidder i sofaen om aftenen, i fjerneren er et eller andet som man egentligt ikke gider se – Men som konen meget gerne vil se. Så hiver man kameratasken frem og leger i menuen, eksperimenterer, måske nogle gange med lidt blitz. Indtil man kan mærke konens iskolde blik der bare signalerer “Er du snart færdig?”

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.