Tålmodighed er en dyd

Det er i sandhed en dyd, som jeg ikke besidder. Jeg har netop bestilt mere legetøj til mit kamera. Denne gang har jeg bestilt en Canon 580ex II blitz og en Black Rapid RS4 strap. Glæder jeg mig til jeg for dem. Det tror jeg nok jeg gør, men nu er det jo sådan, at jeg prøver at være økonomisk bevidst. Det har medført at jeg har valgt den billigst mulige måde, at anskaffe udstyret på, og det betyder desværre, at jeg må vente i en hel måned før jeg har det.

Så kan jeg jo passende bruge tiden på de billeder jeg allerede har taget, men som jeg ikke synes jeg har fået gjort noget ved endnu. Samtidig er efteråret jo også fantastisk til at komme ud og tage endnu flere billeder. Noget skal jeg i hvert fald finde på til at slå tiden ihjel indtil jeg får mit nye legetøj.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.