Så gik det stærkt

Borgmester Ove Dalsgaard modtager prisen for bedste kommunalvalgsite.

UPDATE: Så er pressemeddelelsen inkl. mit billede lagt på Ballerup Kommunes hjemmeside. Du kan se den her: Danmarks bedste kommunale valgsite.

I firmaet arbejdet vi med website kvalitet og værktøjer til at forbedre denne. I den forbindelse har vi udnævnt den kommune i Danmark med det bedste Kommunalvalgs information på websitet. Det blev Ballerup Kommune og de skulle derfor modtage en pris på 10.000 Kr. der er øremærket til et arrangement for de frivillige i kommunen.

Så kl. 15.30 i går hiver chefen mig til side og siger, at vi har kun har mulighed for at overrække prisen til Ballerups borgmester Ove Dalsgaard kl. 17.00 samme dag, og vi jo gerne vil have et billede til vores pressemateriale. Så om ikke lige jeg griber mit kamera og tager med.

Jeg er glad for at få muligheden, men også opmærksom på at mit udstyr er lidt begrænset af at jeg endnu ikke har fået min blitz. Men billeder blev det til, og de er efter min egen mening også ganske acceptable til brug på web eller notitser i avisen.

Borgmester Ove Dalsgaard modtager prisen for bedste kommunalvalgsite.

Her er et der viser Borgmester Ove Dalsgaard der får overrakt prisen af Siteimprove A/S direktør Morten Ebbesen.

Borgmester Ove Dalsgaard modtager prisen for bedste kommunalvalgsite.

Det er ikke sikkert at jeg kan slå mig ned som professionel fotograf endnu, men det er da en start.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.