Flyttedag

Min blog er nu flyttet til en WordPress-installation på min egen server, i stedet for at være en blogger-blog. Det har jeg valgt at gøre for, at have større frihed til at lave min egen tilpasninger og tilføjelser. Samtidig giver WordPress flere muligheder for at lave en udvidet blog, med nogle statiske sider til fast information.

Som en lille teaser kan jeg tilføje et jeg i går var ude på min første halv-organiserede fotoopgave. Jeg var blevet bedt om at tage billeder til en barnedåb. Jeg håber at få tid til at trække billederne gennem maskineriet og poste et par stykker inden ugen er omme.

1 Comment

[…] Som tidligere nævnt, var jeg til barnedåb for 14 dage siden. Forældrene have i den forbindelse bedt mig om at tage de mere officielle billeder. Jeg havde advaret forældrene om, at jeg ikke kunne garantere kvaliteten, da jeg stadig er lidt grøn i den slags situationer, og fordi jeg endnu ikke har fået min blitz. Men jeg fik da taget en masse billeder og forældrene er tilfredse. Der er selvfølgelig stadig plads til forbedringer, men her er to af de bedste billeder. De er begge taget med mit 50mm F1.4 objektiv, som jeg er utrolig glad for til portrætter. Jeg havde også mit 17-85mm kit-objektiv med, og det blev brugt en del til at lave stemningsbilleder fra både kirken og frokosten efterfølgende. Forældre og dåbsbarn i kirken. […]

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.