Min blog er nu flyttet til en WordPress-installation på min egen server, i stedet for at være en blogger-blog. Det har jeg valgt at gøre for, at have større frihed til at lave min egen tilpasninger og tilføjelser. Samtidig giver WordPress flere muligheder for at lave en udvidet blog, med nogle statiske sider til fast information.

Som en lille teaser kan jeg tilføje et jeg i går var ude på min første halv-organiserede fotoopgave. Jeg var blevet bedt om at tage billeder til en barnedåb. Jeg håber at få tid til at trække billederne gennem maskineriet og poste et par stykker inden ugen er omme.

One thought on “Flyttedag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.