For lidt tid til leg

800mm F5,6L med Canon EOS 7D

I mit forrige indlæg skrev jeg om Kim Skovsbys udmærkede fotokursus. Med til dette kursus havde Kim naturligvis også medbragt Canons nyeste skud på EOS-stammen, Canon EOS 7D. Kameraet var sat frem, så man kunne nå at pille-rode-rage lidt ved det inden kurset og i pausen.

Der var bare lige tre små problemer. For det første var vi lige omkring 30 kursister, der alle gerne ville prøve det ene 7D der var.

Canon EOS 7D
Canon EOS 7D

For det andet var der kun 5 min. pause, og sidst men ikke mindst, var kameraet monteret med et 800mm objektiv. Det sidste gjorde det tæt på umuligt at få kameraet til at fokusere på noget som helst i et lokale der er ca. 8m på den længste led. Med kun 5 min. var der jo heller ikke lige tid til a få lov at sætte et andet objektiv og prøve det lidt. Jeg nåede kun at pille en lille smule med indstillinger af fokusering samt at holde udløseren inde, så jeg kunne høre den dejlige høje skudhastighed.

Næste gang vil jeg gerne have tid til at bruge mig eget kort og objektiv, og så kunne skyde lidt med det. Men jeg nåede i det mindste at få et par billeder af det nye Canon EOS 7D med et 800mm F5.6L objektiv på.

800mm F5,6L med Canon EOS 7D
800mm F5,6L med Canon EOS 7D

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.