Barnedåb

Forældre og dåbsbarn i kirken.

Som tidligere nævnt, var jeg til barnedåb for 14 dage siden. Forældrene have i den forbindelse bedt mig om at tage de mere officielle billeder. Jeg havde advaret forældrene om, at jeg ikke kunne garantere kvaliteten, da jeg stadig er lidt grøn i den slags situationer, og fordi jeg endnu ikke har fået min blitz.

Men jeg fik da taget en masse billeder og forældrene er tilfredse. Der er selvfølgelig stadig plads til forbedringer, men her er to af de bedste billeder. De er begge taget med mit 50mm F1.4 objektiv, som jeg er utrolig glad for til portrætter. Jeg havde også mit 17-85mm kit-objektiv med, og det blev brugt en del til at lave stemningsbilleder fra både kirken og frokosten efterfølgende.

Forældre og dåbsbarn i kirken.
Forældre og dåbsbarn i kirken.

På dette billede savner jeg en blitz til at bløde lidt op for det sollys der kommer ind af kirkens vinduer fra højre. Den ville måske også kunne hjælpe på genskæret i faderens briller.

Det ene par stolte bedsteforældre
Det ene par stolte bedsteforældre

Her er det mest baggrunden der er lidt kedelig, men det fremhæver bare fokus på motivet, så jeg er nogenlunde tilfreds.

Alt i alt synes jeg at jeg fik nok gode billeder til at levere et anstændigt sæt til forældrene, og jeg har lært en del selv. Næste gang jeg skal lave den slags opgave, har jeg fået min blitz, så må vi se hvad det kan blive til.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.