Nyt legetøj

Efter lang tids venten har jeg nu modtaget mit nyeste legetøj til kameraet. I håb om at tage bedre langtidseksponerede billeder har jeg valgt at investere i to ting.

Jianisi trådudløser

Den første er en trådudløser, men da jeg er lidt nærig, kunne jeg ikke få mig selv til at give ca. 500 DKK for en knap på en snor, bare for at der skulle stå Canon på. Jeg valgte derfor at søge lidt på nettet, her fandt jeg en billig Hong Kong kopi af mærket Jianisi.
Trådudløseren fra Jianisi har stået i 25 DKK inkl. forsendelse fra Hong Kong. Jeg kan på ingen måde forstå at de kan gøre det så billigt. Den eneste ulempe har været en leveringstid på ca. 1½ måned, men det er vel også acceptabelt når man tager prisen i betragtning. Skulle du være interesseret i en tilsvarende trådudløser findes den hos DealExtreme, som i øvrigt har mange andre interessante små gadgets til en billig penge.

The Green Pod beanbag

Den anden ting jeg har valgt at investere i, er en beanbag til at støtte kameraet. Jeg valgte The Green Pod fra firmaet The Pod, da den er i solid nylon, og kan skrues fast på kameraet. Det er en dejlig måde at have et transportabelt stativ på, da den næsten ikke fylder noget, og er nem og hurtig at på- og afmontere.
Så nu er der kun tilbage at finde tid til at komme ud og eksperimentere med langtidseksponeringer. Jeg håber at jeg i løbet af kort tid kan præsentere nogle nye spændende billeder her på side.

1 Trackback / Pingback

  1. Fotografi, Udstyr og Eventyr » Nyt legetøj: Cactus V4 flash triggere

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.