Vurdering af højde

Og hvorfor man altid skal have sit gode kamera med sig.

Jeg har altid lært at det er sværere at vurdere højde end længde. Jeg er tilsyneladende ikke den eneste der har svært ved at vurdere højder, som det billede jeg fangede ved Vanløse station i morges tydeligt viser.vanløse højdeproblemer
Der sker jo desværre den slags uheld ind i mellem, men når der ikke er nogle personer der er komme til skade kan man godt tillade sig at grine lidt. Samtidig kan man glæde sig over at man kom forbi det rette sted på det rette tidspunkt. Det eneste jeg kan ærgre mig over er, at jeg ikke havde mit ordentlige kamera med mig, så jeg må nøjes med et billede fra mobilen. Så nu har jeg skrevet en god taske på ønskesedlen. En taske hvor der både er plads til min laptop, mine bøger og min andre arbejdssager, men hvor der samtidig også er plads mit EOS 40D. Nogen der har en god ide til en sådan taske? Jeg har selv kig på LowePro CompuTrekker Plus eller CompuRover.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.