Mission & Vision

Jeg kommer nok ikke uden om at indrømme, at jeg er typen der har svært ved at få ting gjort, hvis ikke jeg har opsat nogle mål og rammer for opgaven. Så selvom jeg elsker at fotografere, så vil jeg nok ikke gå systematisk til opgaven med at blive en bedre fotograf, med mindre jeg definerer en mission og en vision at arbejde efter. På lidt længere sigt vil jeg definere strategiske delmål, som kan hjælpe mig til at opfylde visionen, men for ligesom at starte et sted, begynder jeg med missionen og visionen.

Mission
Jeg vil lave kreative billeder af høj teknisk kvalitet. Billederne skal både være af kunstnerisk karakter og dokumentarisk karakter (a la bryllupsfoto ol.).

Vision
Jeg vil inden udgangen af 2012 have opnået en kvalitet i mine billeder, der tillader mig at sælge billeder som stockphoto og til print. Derudover skal jeg være dygtig nok til portrætfoto til, at jeg kan arbejde som arrangements og lejlighedsfotograf på semi-professionelt plan.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.