Lidt til kaffen: Vand og lys

Kaffepause - mit første microstockbillede.
Kaffepause - mit første microstockbillede.
Kaffepause - mit første microstockbillede.
Kaffepause – mit første microstockbillede.

Så har jeg fundet lidt hyggelæsning til kaffepausen igen. Denne gang er der både samlet online og offline læsning. Når jeg er færdig med Syl Arena’s bog laver jeg også et indlæg med en anmeldelse. Indtil videre er jeg meget begejstret for hans måde at formidle på.

Lidt bonusinfo: I denne uge er kaffebilledet et jeg selv har taget. Jeg tænkte at jeg ville gøre min spæde entre i microstock, ved at tage mine egne kaffebilleder indlæggene med lidt til kaffepausen.

  • Det andet link jeg vil dele denne uge, er til en artikel på Free Photo Resources om at lege med vand og lys. Jeg synes billederne i artiklen er rigtig interessante og beskrivelserne er gode. Nu skal jeg bare lige have en aften hvor konen ikke er hjemme, så jeg kan plaske med vand i fred.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.