Lidt til kaffen: Mojo, Udtryk og Lykke

Kaffepause
Kaffepause
Kaffepause
Kaffepause

Forleden skrev jeg, at jeg vil sparke mere gang i min fotoblog. En af de ting jeg elsker ved blogs, Twitter, ja hele det fantastiske internet er, hvor let der er blevet at dele viden.

Derfor vil jeg prøve at starte en serie der hedder ‘Lidt til kaffen’. Jeg har måske tweetet eller retweetet nogle af linksne i forvejen, men i denne serie vil jeg fremhæve de blogindlæg, artikler eller nyheder som har fået mig til at stoppe op og tænke.

Jeg vil ikke love indlæg i serien med faste mellemrum, men vil smide en klump links, efterhånden som jeg får dem samlet. Jeg vil meget gerne have interessante links fra dig i kommentarerne.

Kaffelinks:

  • Uden udtryk er teknikken ligemeget. Scott Bourne fra Photofocus hiver lige en gammel kliché frem. Jeg har den med, fordi jeg selv er slem til at fokusere på udstyr og teknikker i stedet for hvad jeg vil fortælle med et billede. Når det er sagt, så må man selvfølgelig aldrig gå ned på udstyr. 😉
  • Kom i kontakt med din Mojo. Jeg tænker tit at jeg ikke er kreativ nok, til at blive en god fotograf. Inderst inde ved jeg at det er noget pis. Det er et spørgsmål om at sætte nogle rammer at være kreativ indenfor.Nu vil jeg til at udfordre mig selv, og så gav Annie Taos indlæg mig en masse gode tanker og idéer.
  • Fokus er lykken. Og ikke bare en god fokus på dit kamera. Robert Rodriguez skriver om, hvordan man bliver mere lykkelig hvis man er fokuseret. Det fik mig til at tænke på både min hverdag, men også min tilgang til fotografi. Begge dele er ofte drevet at mantraet ‘og så skal jeg lige, og så skal jeg lige, og så…’. Ved at fokusere på de konkrete udfordringer jeg vil give mig selv med fotografi, vil jeg forhåbentlig både blive bedre og lykkeligere.

Det var det læsning jeg havde fundet frem til weekendens kaffepauser denne gang. Fyld endelig på med dine egne i kommentarerne.

1 Kommentar

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.