Gør det selv: Softbox

Min gør det selv softbox, og jeg har endda delt opskriften.

Nu er det en måneds tid siden jeg var en tur i New York, hvor jeg bland andet hentede min blitz. Jeg har siden da fået leget en del med blitzen, både på kameraet og med kabel ved siden af. Det er blandet andet blevet til en fototur i Danmarks Akvarium.

Så nu besluttede jeg at lave min første mod til min blitz, og det blev en gør det selv softbox, for den kan jeg se mange anvendelsesmuligheder for. Blandt andet vil jeg gerne i gang med at fotografere mad til et andet website jeg arbejder på.

Min gør det selv softbox, og jeg har endda delt opskriften.
Min gør det selv softbox, og jeg har endda delt opskriften.

1 Trackback / Pingback

  1. Fotografi, Udstyr og Eventyr » Gør det selv: Speedstrap

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.